Tjenester

Vi jobber langsiktig – det er begge parter best tjent med!

Gjennom grundig arbeid og åpen kommunikasjon gjør vi vårt ytterste for å tilby vår oppdragsgiver den rette kandidaten – og gi den enkelte jobbsøker en ny arbeidsplass.

Bemanning

Som utleid MOYO-medarbeider ønsker vi å tilby deg en stilling som enten er basert på et langvarig engasjement/prosjekt eller en posisjon hos kunde som kan føre frem til fast stilling. Vi jobber mot langsiktige perspektiv i ansettelsene.

Som kunde skal du føle deg trygg på at MOYO finner en kvalifisert kandidat til den enkelte stillingen – hvis ikke, gir vi deg raskt beskjed! Alle våre MOYO-medarbeidere er kvalitetssikret gjennom både intervju og referansesjekk.

Rekruttering

MOYO har lang erfaring innen personalutvelgelse, og vi kjenner verdien i å gjøre en korrekt ansettelse, både på kort og lang sikt. I en rekrutteringsprosess kan MOYO bistå med hele pakken fra A til Å – eller med deler av prosessen, som søknadsadminstrasjon, personlighetstest etc. MOYO har ansatte som innehar sertifisering i verktøy for personlighetstester.

Kvalitet

MOYO har egen kvalitetshåndbok som er gjeldende for våre prosedyrer og gjennomføring av prosesser både innen bemanning og rekruttering. Dette er sertifisert gjennom kvalitetssystemet Achilles.